Cukrászsegéd tanfolyam indul!

Ha szeretsz szebbnél szebb süteményeket tortákat készíteni, akkor itt a helyed! Elindult a jelentkezés! További részletek a honlapon! Most 5{5039c76065c482a6868fae25c3e0da81f711e5578ac9a69ff62a5cd251d7362e} EXTRA kedvezménnyel*, képzések rugalmas időbeosztással, online! Információ: 06-30/733-75-38, 06-70/676-68-35 Jelentkezés

Fedélzeti jegyellenőr tanfolyam

A fedélzeti jegyellenőr személyszállító vonatokon, peronon, munkatársaival együttműködve végzi munkáját. Utazással kapcsolatos menetrendi tájékoztatást ad.  Az utasok fel- és leszállásánál segítséget nyújt, igény szerint közreműködik a kerekesszék emelő berendezés kezelésénél. Menetjegyeket ellenőriz és kezeli azokat. Menetjegyeket és pótdíjakat számol el. Menet-jegy-értékesítés esetén nyugtát vagy számlát állít ki. A bizonylatokat a fedélzeti jegykiadó géppel állítja elő, és ezzel […]

Cukrászsegéd tanfolyam

A cukrászsegéd felügyelet mellett képes a cukrász munkáját segíteni. Előzetesen megmutatott és begyakorolt munkaműveleti feladatokat végez, a cukrászeszközöket ismeri, alkalmazni tudja. Munkáját egyszerű szerszámok vagy berendezések használatával végzi. Felügyelettel gépek kezelését végzi. Cukrászati anyagok, eszközök mozgatásában segédkezik. Megismeri, megkülönbözteti az alapvető alapanyagokat, ismeri a tárolási követelményeiket. Irányítással előkészítő műveletekben segít, gyümölcsöt válogat, tisztít és darabol. Receptek […]

Pincérsegéd tanfolyam

A pincérsegéd a különböző vendéglátóipari tevékenységeket folyató gazdálkodó szervezetek hálózati egységeiben segéd feladatokat lát el. A Pincér–vendégtéri szakember munkáját segíti, előkészítő és befejező műveleteket lát el. Az étterem berendezését, a terítés előkészületi tevékenységeit, a terítést, az ételek-italok felszolgálásához köthető egyéb előkészületeket végez. Rendezvények esetén, a helyszínt berendezi, az eszközöket előkészíti, segédkezik a különböző jellegű rendezvények lebonyolításában. […]

Szakácssegéd tanfolyam

A szakácssegéd a meleg és hidegkonyhai munka során kiegészítő és segítő munkát végez. Feladata a szakácsok munkájának segítése. Napi munkatevékenységét felettesei utasítása alapján végzi. Konkrét feladatai közé tartozik a vendéglátó termelés során használt alapanyagok és nyersanyagok tisztítása és előkészítése. Zöldségeket, gyümölcsöket tisztít, pucol, darabol, szeletel és előkészíti azokat a főzéshez, sütéshez. Felelőssége a konyha tisztántartása, higiénia […]

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor