Ugyan még él a tiltás, és senki sem árulhat el semmit az új Star Wars részről, a film hivatalos hollywoodi premierje után megérkeztek az első nézői reakciók.

Magyarországon pénteken, december 18-án láthatják először a nézők az új, hetedik Star Wars-filmet, Az ébredő Erőt, a filmes világ krémje azonban már december 14-én, a hollywoodi világpremieren megnézhette, hogy mit hozott össze J.J. Abrams és stábja.

Még egy napig, tehát szerdáig nem jelenhet meg kritika a filmről, ennek ellenére a legtöbben nem bírták ki, és spoilerek nélkül osztották meg első reakcióikat a filmről. Ezekből szemezgetünk most:

“Az új Star Wars minden érzelmet kihozott belőlem. A nagy része jó volt, néhány dolog nem tetszett, de összességében csodálatos és lenyűgöző élmény volt”

“Még újra meg kell néznem, de biztos vagyok benne, hogy Az ébredő Erő a legjobb Star Wars-mozi 1983 óta… ha nem 1980 óta”  – csak hogy egyértelmű legyen, 1980-ban A Birodalom visszavágot, 1983-ban a Jedi visszatért mutatták be.”

A vörösszőnyeges premieren természetesen az összes színész és a stáb több tagja is ott volt, George Lucas például az új részt rendező J.J. Abramsszel fotózkodott. Sőt, Joseph Gordon-Levitt egy elég bizarr Yoda-jelmezt is magára öltött:

A Variety még arra is rávette a szőnyegen bevonuló sztárokat, hogy énekeljék el kedvenc részletüket a legendás filmzenéből.

Forrás: HVG

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor