Az egri, „The Hangover Band” zenekar énekese örülhet az ötezredik városkártyának, amely 2017-től sokoldalú, “multifunkcis” plasztiklappá válik.

Mától hivatalos: 5 ezren használják az Eger városkártyát. A kerek sorszámú plasztiklapot Bali Ádámnak adta át ma Habis László polgármester.

A boldog kártyatulajdonos az egri, „The Hangover Band” zenekar énekese, aki  együttesével az Egri Ifjúsági zenei Program mindhárom kiírásán támogatást nyert 5-5 dal stúdiófelvételére. A banda ismerős lehet sokak számára slágergyanús “Egergyanús” című daláról is.

Bali Ádám “bevallotta”: régóta gondolkodott már azon, hogy kiváltsa a kártyát, és éljen az általa Egerben elérhető lehetőségekkel. Elsősorban a kulturális rendezvényeken, moziban, fesztiválokon, koncerteken nyújtott kedvezmények motiválták, hiszen ő maga is zenél (ha az előbb nem klikkeltél a dalukra, most még megteheted :) itt.

Habis László büszkén kijelentette: a szép kerek szám is bizonyítja, hogy a 160 szolgáltató együttműködésével 2014. március 15-e óta üzemeltetett sokrétű kedvezményt nyújtó kártya nagy népszerűségnek örvend. Azt is elárulta: 2017-től egy innovatív és korszerű technológiai megoldásokat nyújtó, sokoldalú eszközzé válik, összekötjük a rendszert okostelefonos alkalmazásokkal, beléptető rendszerekkel, pontgyűjtésre alkalmassá válik a kártya, stb.

A sajtótájékoztatón az is kiderült: a fejlesztés időszakában, a 2016-os évben is érvényesek a 2014 óta érvényben lévő kártyák, így a korábbi kártyabirtokosok egy éves felhasználási lehetőséget kapnak ajándékba az egri önkormányzatától és partnereinktől. A lehetőség nagyon népszerű: a kedvezményes kártyadíj 2015. júliusi bevezetése óta csaknem 1200-an váltották ki az Eger városkártyát, s aki még nem rendelkezik kártyával, egységesen, csupán 370 forint + áfa, mindösszesen 470 forint díj megfizetése ellenében megkapja a plasztiklapot, és egész évben élhet az ez általa nyújtott kedvezményekkel.

A kártyabirtokosok számára az önkormányzati vállalatok, intézmények és a szerződéses partnerek legalább 5-, de akár 20-30, sőt, esetenként 50 százalékos kedvezményt biztosítanak.

Ha máris rákattantál a kártyára, de még nincs, katt, azaz klikk IDE!

Írta: Keller Richárd

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor