Az idei év utolsó napjaiban nagy rohamra készülhetnek a hazai szállásadók: az óévet valamilyen szálláshelyen búcsúztatók többsége már december 30-án útra kel, és a pihenést egészen az új év második napjáig ott tölti, sokan Egerben.

A szállodák által kínált szilveszteri csomagokban különleges helyet kap az alaposan megválogatott ételsor, ezért sok helyen kerül malacsült és lencse az asztalokra, de a kísérőprogramokra is nagy gondot fordítanak a vendéglátók. A nagyobb szállodákban show-műsor és sztárvendég várja az óévzáró vendégeket. Népszerű tematika a kaszinójellegű vagy a retrohangulat, a bűvész-, humorista- és táncshow, de kétségkívül az énekesek viszik a prímet ilyenkor: Caramellel, Vastag Csabával, Peter Srámekkel vagy akár a Balázs–Korda házaspárral is koccinthatunk az újév örömére.

Budapest és Siófok mellett az idén is a fürdővárosok – Hajdúszoboszló, Eger, Gyula – a legnépszerűbb szilveszteri úti célok. A Szállás.hu adatai szerint a külföldön szilveszterező magyarok az idei évben a három közeli királyi fővárosba – Bécsbe, Prágába és Pozsonyba – látogatnak, de sokan érkeznek Zakopanéba és Kassára is – írta a turizmusonline.hu.

Forrás: mmonline.hu

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor