A mátrafüredi részönkormányzat lakossági fórumot hívott össze, melyen az elmúlt egy év fejlesztéseit értékelték. A beruházások között szerepelt a buszmegállók és a sétány felújítása, az óvoda előtti tér újraaszfaltozása illetve a lépcsők renoválása, a mozgássérült feljáró kiépítése és több útszakasz vízhálózatának megvalósítása.

nevtelen_1.png

A fórum résztvevői üdvözölték a számos beruházás elkészültét, a szelektívhulladék-kérdésben viszont többen nem értettek egyet, hiszen sokan nem válogatják külön a szemetet, s felvetődtek a zöldhulladékkal kapcsolatos problémák is. Faragó Tamás részönkormányzati elnök szerint az utóbbira egy saját komposztálótelep lenne a megoldás.

A következő évben további utca-, járda- és csatornafelújításokat szeretnének elvégezni, és a parkot is tovább szépítenék – hangsúlyozta a részönkormányzat vezetője.

Ezen fejlesztések mellett nem hagyhatjuk ki a 4 Évszak – High-Tech Sportok Bázist, a Tourinform Irodát és a Palóc Bistorant komplexumot.

12031563_1010483492331031_1544579027566790089_o.jpg

A komplexum nyitása 3 ütemben történik: októberben a vadonatúj High-Tech Sportok Bázisa, a Tourinform Iroda és a 4 csillagos nyilvános illemhelyiség nyílt, majd a tavaszra időzítve az étterem és végül a borkóstolós pince fogadja az érdeklődőket. A nyárra a teljes komplexum által nyújtott szolgáltatások elérhetőek lesznek, melyek nem csak az ide érkezők, de az itt élők számára is még komfortosabbá teszik Mátrafüredet!

 

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor