Bolti hentes tanfolyam indul Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

Bolti hentes OKJ - Nyíregyháza - felnottkepzes.hu - Felnőttképzés - IOSZIA

Képzés megnevezése: Bolti hentes
OKJ azonosító: 31 541 01
Képzés helyszíne: Nyíregyháza
Óraszám: 390 óra
Engedélyszám: E-000526/2014/A102

Elmélet és gyakorlat óraszáma:
110 elméleti; 280 gyakorlati óra

A Bolti hentes képesítés rövid leírása:
Húsrészeket szakszerűen előkészít, testtáji darabolást, csontozást végez, hús és húskészítmény hűtőpultra helyezését végzi, kereskedelemben értékesítést végez, kiszolgálja a vevőket.

A  Bolti hentes részszakképesítéssel rendelkező képes:

A képzés moduljai:

Bemeneti feltételek:
alapfokú iskolai végzettség, iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető a 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelettel módosított 41/2013. (V. 28.) VM rendelet 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában, foglalkozás egészségügyi alkalmasság megléte, betöltött 16. életév és a tankötelezettség teljesítése

A résztvevők kiválasztásának a módja: írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Bolti hentes

Képzés megnevezése: Bolti hentes
OKJ azonosító: 31 541 01
Nyilvántartási szám: E-000526/2014/A102
Képzés helyszíne: Nyíregyháza
Óraszám: 390 óra
Elmélet és gyakorlat óraszáma:
110 elméleti; 280 gyakorlati óra

A szakképesítés rövid leírása:

Húsrészeket szakszerűen előkészít, testtáji darabolást, csontozást végez, hús és húskészítmény hűtőpultra helyezését végzi, kereskedelemben értékesítést végez, kiszolgálja a vevőket.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

A képzés moduljai:

10891-16 Mikrobiológia, higiénia és minőségbiztosítás

10928-16 Darabolás, csontozás

10930-16 Húsipari értékesítés

Bemeneti feltételek:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Bemeneti kompetenciák iskolai előképzettség hiányában: igen/nem: 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelet a képzés megkezdhető a 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Életkor: Betöltött 16. életév és tankötelezettség teljesítése

A résztvevők kiválasztásának a módja:

Írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat; foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Képző elérhetőségei:

E-mail: nikolett.h@ioszia.hu, WEB: www.felnottkepzes.hu Telefon: +36 (30) 586-32-29

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor