Pék OKJ Tanfolyam indul Zala megyében!

Pék OKJ - Nagykanizsa - Zalaszentgrót - Zalaegerszeg - felnottkepzes.hu - Felnőttképzés - IOSZIA

Engedélyszám: E-000526/2014/A105
OKJ Szám:
 34 541 05
Óraszám:
 1040 óra

„Azért szeretnék pék lenni, mert itthon is mindig én sütöm a kenyereket és a pék sütiket, eddig mindenki maximálisan elégedett volt mindennel, és amikor készítem a különféle péktermékeket, vagy új dolgokat próbálok ki, elfelejtem minden bajom, boldogságot érzek és teljesen fel vagyok pörögve a sok új ötlettől. Szívesen okozok örömet másoknak is a finomságaimmal.”

A Pék szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása:

A pék sütőipari üzemekben termelési tevékenységet végez. Mézeskalácsot készít. Felelős a technológiai, higiénia, munkavédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályi követelmények betartásáért.

A Pék szakképesítéssel rendelkező képes:

Kinek ajánljuk a Pék képzésünket? Neked is!

Mire tudod használni a Pék végzettséget?

Ki vehet részt a tanfolyamon? Te is!

„Hát, nem egyszerű a pék szakma, de nem is lehetetlen. Millió dologra kell odafigyelni. De meg lehet tanulni. Attól is függ, hogy mennyire nehéz a munka, hogy mennyire modern, milyen felszerelései vannak a pékségnek… Azért fontos hogy az ember szeresse, amit csinál, mert akkor nem úgy éli meg, hogy sajnos itt kell lennie, ahelyett hogy otthon lenne!”

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön az illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Pék

Képzés megnevezése: Pék
OKJ azonosító: 34 541 05
Nyilvántartási szám: E-000526/2014/A105
Képzés helyszínei: Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Zalaszentgrót
Óraszám: 1040 óra
Elmélet és gyakorlat óraszáma:
440 elméleti; 600 gyakorlati óra

A szakképesítés rövid leírása:

A pék sütőipari üzemekben termelési tevékenységet végez. Mézeskalácsot készít. Felelős a technológiai, higiénia, munkavédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályi követelmények betartásáért.

A szakképesítéssel rendelkező képes:

A képzés moduljai:

11945-16 Sütőipari alapismeretek

11837-16 Sütőipari ismeretek

11919-16 Élelmiszerelőállítási alapismeretek

10942-16 Mézeskalács készítés

11497-12 Foglalkoztatás I.

11499-12 Foglalkoztatás II.

Bemeneti feltételek:

Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség

Bemeneti kompetenciák iskolai előképzettség hiányában: igen/nem: a képzés megkezdhető a 15/2018. (VII. 9.) AM rendelettel módosított 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelet 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában

Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Életkor: Betöltött 16. életév és tankötelezettség teljesítése

A résztvevők kiválasztásának a módja:

Írásbeli és szóbeli szakmai alkalmassági vizsgálat; foglalkozás egészségügyi alkalmassági vizsgálat.

A tanfolyammal kapcsolatban érdeklődjön a lakóhelye szerinti területileg illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán!

Képző elérhetőségei:

E-mail: nikolett.h@ioszia.hu, WEB: www.felnottkepzes.hu, Telefon: +36 (30) 586-32-29

Jelentkezz!

Üdvözlettel:
“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény.
FELNŐTTKÉPZÉS

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor