Jakupcsek Gabriella is áldozata lett a csoportos leépítésnek, amelyről levélben értesítette dolgozóit a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA).

A Magyar Nemzet információja szerint a közmédia összesen 130 embertől válik meg, akik között az egyik legismertebb kétségkívül Jakupcsek.

A népszerű tévés a Duna Televízión futó jelenlegi műsorok közül a kimondottan nézettnek számító Ridikül műsorvezetője, valamint a Magyarország, szeretlek! című hét végi show egyik csapatkapitánya volt.

 Fotó: MTI-Zih Zsolt

A sírás kerülgeti a sztárt

Felettesei hétfőn délben közölték vele a menesztéséről szóló hírt, vagyis hogy januártól nem számítanak a munkájára. Jakupcsek Gabriellát telefonon értük utol; a műsorvezető összetört a hírtől, és nem tagadta, mennyire megviselte és váratlanul érte a kirúgása.

– Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség – fogalmazott Jakupcsek, aki próbálta tartani magát, de hangja el-elcsuklott, érezhető volt, hogy a sírás környékezi. – Ez a „derült égből a villámcsapás” tipikus esete, egyszerűen nem is tudom felfogni, hogy kirúgtak. Először elhinni sem tudtam, ahogyan a stáb többi tagja sem. A legnézettebb műsorok egyike volt a Ridikül… Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra. Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek? Egyelőre saját magamban kell ezt tudatosítanom, olyan váratlanul ért ez az egész. Egyfolytában arra gondolok, hogy valaki megcsíphetne már, és végre felébrednék ebből a rossz álomból – mondta keserűen.

Két felvétel között rúgták ki

Jakupcsekkel – akárcsak más, hasonló sorsa jutott kollégáival – két forgatás között, átállási szünetben közölték, hogy 2016-tól nincs rájuk szükség.

Megkerestük a közmédiát is, hogy mi volt az oka a váratlan leépítésnek, de nem kaptunk még választ.

Forrás: 24.hu

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor