A 2015-ös Miss Universe házigazdája, Steve Harvey véletlenül Miss Kolumbiát hirdette ki a szépségverseny győztesének, holott valójában a Fülöp-szigeteki Pia Wurtzbach nyert.

“Bocsánatot kell kérnem. Miss Kolumbia az első udvarhölgy” – javította ki magát Steve Harvey, aki nem győzött a Twitteren is elnézést kérni az óriási hibáért.

“Hadd tisztázzam a helyzetet. A kártyára eredetileg is ez volt ráírva. Vállalom a felelősséget ezért. Az én hibám volt. Ez volt a kártyán” – mondta a műsorvezető.

A Las Vegas-i verseny győztesének a kihirdetésekor a Paris Hotellel szemben egy óriási incidens is történt, amikor egy nő autójával a tömegbe hajtott. Az ámokfutó egy embert megölt, és további 37-et megsebesített.

Néhány pillanattal korábban ugyanis még azt jelentette be, hogy a 2015-ös Miss Universe győztese Miss Kolumbia, azaz Ariadna Gutierrez. A kihirdetéskor a korona fel is került a szépségverseny résztvevőjére, még a colombiai zászlót is felvonták, miközben csókokat küldött a közönségnek.

ikor azonban Harvey visszatért a színpadra, a koronát vissza kellett venni tőle és át kellett adni a verseny igazi győztesének Miss Fülöp-Szigeteknek, Pia Alonzo Wurtzbachnak, aki megdöbbenve fogadta a fejleményeket.

Miss Kolumbia a Facebook oldalán tajtákzott a dühtől, amiért megalázták a versenyen.

Forrás: atv.hu

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor