Az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. (3300 Eger, Zalár J. u. 1-3.) pályázat útján kívánja hasznosítani a tulajdonát képező 3300 Eger, Servita u. 3-5.sz alatt található Servita udvarházban kialakított éttermet és apartmanokat.

A Servita udvarház étterem a Kopcsik Marcipánia udvarán található, megközelíthető a Harangöntő utca és a Servita utca felől. A vendégtér 2 helyiségből áll 50 vendég fogadására alkalmas. Az étteremhez konyha, fehér, – fekete mosogató, zöldség raktár, húsos raktár és ital raktár tartozik, továbbá női, férfi és mozgáskorlátozottak részére kialakított WC csoport. Az étteremhez terasz tartozik, melyen grillező pult került kialakításra kemencével kiegészítve. Az étterem és a konyha a működéshez szükséges berendezési tárgyakkal felszerelt.

Az ingatlan tetőterében apartmanok működnek. Az 5 db kialakított apartmanból három két lakóteres, mely 5 fő fogadására alkalmas, a további kettő apartmanban három, illetve kettő vendég pihenése biztosított. Az apartmanok zuhanyzós fürdőszobával, konyha sarokkal  kerülnek bérbeadásra.  A tetőtérben további 2 db apartman kialakítható egyeztetés alapján.

A közüzemi díjak önálló szerződés alapján fizetendők közvetlenül a közszolgáltatóknak, nem része a bérleti díjnak.

A két egységet együtt kívánjuk bérbe adni/és/vagy külön-külön.

A fenti ingatlanrészeket 2016. március 01-től kívánjuk üzemeltetésbe adni.

Az ajánlat tartalma:

Az ajánlattevő két havi ajánlott bérleti díjnak megfelelő pályázati biztosítékot köteles fizetni az EVAT Zrt. Raiffeisen Banknál vezetett 12033007-00380027-00100007 számú számlájára. A pályázati biztosíték nyertesség esetén óvadékként a kezelőnél marad. A pályázati biztosíték befizetése a minimálisan elvárt bérleti díjnak megfelelő ajánlattételnek minősül.

 

Nem jár vissza a pályázati biztosíték, ha:

Elvárt legalacsonyabb havi bérleti díj:

étterem: 280.000,-Ft+ÁFA

apartman:          320.000,-Ft+ÁFA

 

Az ajánlatok bírálati szempontja:

 

Ajánlati kötöttség időtartama 30 nap.

Az ajánlatok beadási határideje:

 

A pályázatot zárt borítékban 2016. február 22-én 12 00-ig az EVAT Zrt. (Eger, Zalár J. u. 1-3. sz.) Titkárságára kérjük leadni.

Eredményhirdetés ideje: a pályázatok beadási határidejét követő 15 nap

Szerződéskötés: az eredményhirdetéstől számított 8 munkanap.

A pályázat befogadása nem kötelezi ajánlatkérőt az ajánlat elfogadására. A beérkezett ajánlatok bírálatáról szóló döntésről pályázót írásban értesítjük.

EVAT Zrt. fenntartja magának a jogot arra, hogy az eljárást eredménytelennek nyilvánítsa.

Az ingatlan megtekinthető:   2016. február 03. 13 óra

  1. február 17. 11 óra

 

EVAT Zrt. Igazgatósága

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor