Unod a buszozást és a vonatot? Bosszant a kivitelezhetetlen menetrend? És netán még hallgató is vagy? Csatlakozz az EKF telekocsihoz!

Próbáld ki az egyre népszerűbb telekocsit, ami által olcsóbb, és rugalmasabb a közlekedés. No, meg egy laza, és jófej bandával utazhatsz együtt.

Mióta elindult az EKF telekocsi nevű Facebook csoport, minden héten írnak bele. Vannak, akik utast keresnek, vagy utasok, akik egy fuvart szeretnének. Ami a telekocsit illeti, csak pozitív személyes tapasztalatom van – – mesélte Fülöp Csenge az EKF telekocsi csoport létrehozója az Eger Híreknek. Amióta létezik a csoport nem igazán volt olyan, amikor egyedül utaztam volna.

telekocsi

Iyenkor nem unalmas a hosszú út, és ott van közös témának a főiskola is. Jó fej embereket ismertem meg ez által, és mára már, többen utaznak rendszeresen velem.

Az árakat is próbálom hallgatóbarát szinten tartani, így nekem, és nekik is megéri egyaránt. Egerben és a kisebb, útba eső falvakban házhoz megyek, hiszen így a kényelmesebb. De a nagyobb városokban, ahol például több embert is felveszek vagy kiteszek, ott egy adott helyen szoktuk megbeszélni a találkozót. – mesélte Fülöp Csenge az EKF telekocsi csoport létrehozója az Eger Híreknek.

A manapság egyre elterjedtebb és divatosabb telekocsi, pontosabban azt jelenti, hogy egy sofőr és több utas közösen használnak egy autót, megegyező úti cél és ingázás jóvoltából.

Lényegesen költséghatékonyabb, ami az üzemanyagot illeti, és kényelmesebb, hogy nem kell meghatározott menetrendhez igazodni. És mindennek a tetejébe gyorsabban telik az idő is, ha jó kedélyű társaság verődik össze.

Ha csatlakoznál a csoporthoz klikk IDE!

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor