November 7-én az esti órákban K.P. arra lett figyelmes, hogy négy cigány rombolja szét a háza köré épített téglakerítést. Ekkor a későbbi áldozat magához vette az engedéllyel tartott gázfegyverét és a kapuhoz érve felszólította az elkövetőket, hogy hagyják abba a rombolást. A cigányok szidalmazni kezdték, majd felé indultak, ekkor K.P. a levegőbe lőtt riasztófegyverével, mire a horda rátámadt és összerugdosták. A bántalmazott férfit súlyos sérülései miatt rohammentővel szállították kórházba.

szihalom-ciganybunozes.jpg

Az eset egyik megdöbbentő momentuma, hogy a rendőrség aznap este a kórházban lévő áldozat otthonában tartott házkutatást, minek során megtalálták és elvitték a gázfegyver tartási engedélyét, és egyúttal csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást ellene! A támadók közül mindössze két személy, Pusomai Tibor és Puporka János ellen indított a rendőrség eljárás.

A történet hasonló a közelmúltban „borosgazdás” ügyként elhíresült esethez, ami óriási közfelháborodást váltott ki a magyar társadalomban. A kormány nemcsak, hogy nem védi meg a tisztességes magyar embereket a bűnözőktől, hanem az önvédelem jogát is el akarják venni tőlük.

Heves Megyei Bűnügyek, N1 Tv nyomán

Megosztom Facebookon!
Megosztom Twitteren!
Megosztom Tumblren!

Wordpress SEO Plugin by SEOPressor