Címke: FülöpHenrik

GINOP – Képzési szolgáltatások.

🟠GINOP Plusz – 1.2.3 -21

Elérheted Velünk a Maximumot!
Pályázz velünk, nyerjünk együtt!

🟠 KÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁS

– Testreszabott képzési programok.
– Egyedileg specifikált megvalósítás.
– Rugalmas időrend kialakítás.
– Kihelyezett képzési forma.

🟠 A siker várhatóan két tényezőn fog múlni:

A gyorsaságon: így kerülni kell az utolsó pillanatra hagyott döntéseket. A pontszámon: a 100 pontos skálán igyekezni kell minél több pontot elérni.

Felnőttképzés
Modello Módszertani és Képzési Intézet

———————————————————————————————————————-

☎️ Érdeklődni: 06-70/676-6835 | 06-30/733-7538 | 06-30/636-6852 /H-P : 08:00 – 16:30-ig ✉️: info@felnottkepzes.hu 🌐 : http://www.felnottkepzes.hu/

GINOP Plusz - 1.2.3-21 GINOP Plusz - 1.2.3-21 pályázat - MODELLO - Fülöp Henrik - felnottkepzes.hu

GINOP Plusz – 1.2.3-21 GINOP Plusz – 1.2.3-21 pályázat, GINOP Plusz – 1.2.3-21 képzés, felnottkepzes.hu

Az élet egy újabb állomása!

Az élet egy újabb állomása!

Képzésben résztvevőink foglalkoztatási paktum támogatás keretében sikeres vizsgát tettek, és ezzel együtt szakmát szereztek Mivel ők Kisgyermek gondozó-, nevelő szakemberré váltak,
ez nagy öröm a kisgyermekes szülők számára egyaránt! A térségben több óvoda, bölcsőde csoda széppé vált, megújult. Szászfalvi László Országgyűlési képviselő, Biró Norbert Somogy megyei közgyűlés elnöke köszönték meg a képzés teljeskörű szervezését, magas szintű megvalósítását, valamint gratuláltak a kiválóan teljesített eredményhez, és a frissen megszerzett bizonyítványokhoz. Itt szeretném megköszönni Képviselő Úrnak, és Elnök Úrnak jelenlétét, köszönetüket, és egyben jövőbeni további támogatásuk biztosítását.
A Mi közös együttműködésünk sikere a térség sikere is egyben. Az együttműködés folytatódik, a munka nem áll meg.
A családbarát intézkedések révén Magyarországon ismét emelkedik a gyermekvállalási kedv, és ehhez minden erőnkkel, tudásunkkal hozzájárulva kiemelt figyelemmel tanítjuk, képezzük, és gondozzuk képzésben résztvevőinket.

Egy csodálatos eredmény! Egy csodálatos ember!

Egy csodálatos eredmény! Egy csodálatos ember!

LevayPetra-peldakep-gyongyosi-Fulop-Henrik

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Gratulálunk! #példakép 🇭🇺
Idézem Petrát: “9. lettem a tokiói paralimpián, boldog vagyok és büszke.
Egy kis városból, Gyöngyösről jöttem és habár sok éve Budapesten lakom, nagyon – nagyon örülök, hogy képviselhettem azt, szeretett klubommal, a Ferencvárosi Torna Club együtt. Olyan sok szeretetet kaptam innen, hogy el sem hiszem!
Az idővel nem foglalkozom, kutya meleg volt és pára, egy nagy túlélő futam volt. Már maga a víz is 30 fokos… Írok majd hosszabban, hatalmas élmény volt, külön posztot érdemel a versenyleírás és azok, akiknek szeretném megköszönni a segítségét. Itt most csak 1 köszönöm jön, edzőmnek Molnár Gergő nek, aki nagyon tisztességesen helytállt a pálya szélén, mind torka szakadtából való ordításban, mind szakmai segítségnyújtásban. 🤗😆
Csodálatos teljesítmény! ❤️
A #gyöngyösi származású sportoló a paralimpián! #LévayPetra! 👏

A közösség ereje!

A közösség ereje!

a-kozosseg-ereje-elso-pelda

Az első példa:
A napokban olvastam, Edina Babus egy nagyon egyszerű és mindenkit, Gyöngyös várost is fémjelző észrevételéről. Több éve járunk el a kaotikusan kinéző “igénytelenül álló, elhanyagolt, méteres gazzal tarkított, szemetes és most már nagyrészt kiszáradt” körforgalom mellet, benne!
Nem is említve azt, hogy a Gyöngyösre, a Mátrába, vagy esetenként a megyeszékhelyre látogató turistákat, vendégeket a városunkba érkezve ez az első látványosság, mely fogadja!
A poszt megjelenését követően, a hozzászólások és észrevételek közösségi ereje egy szempillantás alatt megteremtette az utat, hogy végre bekövetkezzen a változás!
Itt élünk, itt lakunk, gyermekeink itt nevelkednek, ezért úgy vélem, mindannyiunknak, közösen gondolkodva tenni kell annak érdekében, hogy a mi kis szeretett városunk szépségét, elhelyezkedését, adottságait kiaknázva vonzóbb, szebb, jobb, és élhetőbb jövőképet teremthessünk! (Ja, és így sok minden mást is!) Ez az egyszerű idézet mindent elmond:
“Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség.” – Wass Albert
Az én gondolataimban nem az jelenik meg, hogy nincs elég erőforrása (dolgozók, munkások) a városnak, hanem az, hogy nem tematikus, előre megtervezett, eltervezett rendszerben, rendszerszerűen működnek a dolgok.
Ezen üzenet lényege is: “Jobb későn, mint soha.”
Köszönjük, hogy a közösség általi észrevétel meghallgatásra került!

Csodálatos teljesítmény! Gratulálunk Petra!

Csodálatos teljesítmény! Gratulálunk Petra! ❤️

Levay-Petra-Gratulalunk-Fulop-Henrik

A #gyöngyösi származású sportoló kijutott a paralimpiára Lévay Petra! 👏 #LévayPetra Európa-bajnok paratriatlonista képviseli hazánkat az augusztus 24-én kezdődő tokiói paralimpián.

Emlékszel?

Emlékszel❓

Gyongyos-Fulop-Henrik

A nagy találkozások helyszíne! Olyan szép volt!
Egy igazi Fő tér volt! Egy igazi funkcióval! Egy igazi közösséggel!
Azt gondolom, hogy lehetne újra központi szerepet szánni a Fő térnek, megérdemelné!
Ennek a jelenlegi csodás Fő terünknek a kihasználatlansága büntetés a Gyöngyösiek és egyben mindenki számára.

Közösségi közlekedés!

Közösségi közlekedés!

kozossegi-kozlekedes

A központi buszmegálló és a menetrendek!
Az elmúlt több, mint 10 év egyik meghatározó, mindenkit közvetve, vagy közvetetten érintő problémája a #Gyöngyösi buszpályaudvar. A közelmúltban már kicsúcsosodott a közbiztonsággal kapcsolatos botrány, mely már sok éve félelemben tartja az utasokat, fiatalokat, időseket, és az ott élőket egyaránt. Jelenleg fokozták a személyes jelenlétet, de már sokan jelezték, hogy ugyan ott tart a helyzet, mint az elmúltban!
Menetrendek! A menetrendekkel kapcsolatosan!
A jelenleg kialakított busz menetrendek kesze-kuszasága, és annak folyamatos változtatása sokak számára már nyomon követhetetlen, főleg a szép korúak számára, de a fiatalok is nehezen követik nyomon. Nem is szeretnék beszélni az új busz elterelésekről, valamint a dombon kialakult katasztrofális helyzetről. A megállókban nem lehet a menetrendből kibogozni, hogy mikor érkezik a busz. Van, ahol nincs is menetrend, van, ahol még az ókori van kint stb.
Azt gondolom ez természetesen nem könnyű, hogy mindenki megelégedésére legyen.
Viszont a korrekt tájékoztatással, közös gondolkodással, az emberek véleményének egységével, természetesen közös kompromisszumokkal lehetne a városnak egy sokkal jobb közösségi közlekedése! (Ja, és így sok minden mása is!)