Élelmezésvezető tanfolyam
Megszervezi és ellenőrzi az élelmezési üzem munkáját, törekedve a költséghatékony működésre. Elkészíti az általános és a speciális táplálkozáshoz szükséges ételek kalkulációit, nyersanyag-kiszabati ívet vezet, és veszteségszámításokat végez. Dietetikus munkatársak bevonásával komplett napi, heti, havi étlapot és/vagy étrendet tervez, állít össze, szükség szerint személyre szabottan. Tápanyagszükséglet kalkulációt […]
Élelmezésvezető OKJ tanfolyam, becsatlakozási lehetőség!
Élelmezésvezető OKJ tanfolyam Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. A mindennapi munkája során a különböző korcsoportok szükségleteit azonosítja. Az elkészített étlap alapján az ételek energiatartalmát meghatározza, tápanyag-összetételét kiszámolja, allergénjeit azonosítja… További információk: Modello Módszertani […]
UTOLSÓ ÉLELMEZÉSVEZETŐ | ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ELADÓ | BOLTVEZETŐ TANFOLYAM INDUL!
UTOLSÓ ÉLELMEZÉSVEZETŐ | ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ELADÓ | BOLTVEZETŐ TANFOLYAM INDUL! B E C S A T L A K O Z Á S I L E H E T Ő S É G ÉLELMEZÉSVEZETŐ TANFOLYAM OKJ SZÁMA: 52 811 01 ENGEDÉLYSZÁM: E-000526/2014/A039Mindösszesen: 169.990 Ft. ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ELADÓ TANFOLYAM OKJ SZÁMA: 34 582 14 ENGEDÉLYSZÁM: E-000526/2014/A005 Mindösszesen: 586.00 […]
Élelmezésvezető OKJ tanfolyam.
Élelmezésvezető OKJ tanfolyam indul Pécsen! Képzés megnevezése: Élelmezésvezető Engedélyszám: E-000526/2014/A039 OKJ azonosító: 52 811 01 Óraszám: 700 óra Elmélet és gyakorlat aránya: (60{5039c76065c482a6868fae25c3e0da81f711e5578ac9a69ff62a5cd251d7362e}) elméleti; (40{5039c76065c482a6868fae25c3e0da81f711e5578ac9a69ff62a5cd251d7362e}) gyakorlati óra A képesítés rövid leírása: Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. A […]